1

Een prettige geurbeleving is een essentieel element in uw sanitair. Uw bezoekers ervaren de ruimte schoon als de ruimte lekker ruikt. Als de ruimte slecht ruikt denken mensen al snel dat de ruimte onhygiënisch is, wat niet altijd het geval is. Een eerste impressie is voor uw bedrijf van groot belang.

Om een prettige geurbeleving te creëren zijn er twee opties. De eerste optie is om de geur te maskeren. Dit houdt in dat de structuur van de geurmolecule wordt aangepast. Hierbij verdwijnt de geur niet. De tweede optie is de geur te elimineren door het bij de bron aan te pakken.

Bij de aanschaf van een luchtverfrisser moet uw rekening houden met het voetverkeer en de grootte van de ruimte. Zo kunt u eenvoudig uw dispensers erop in stellen. Zodat de geur niet overheersend is. Bij veel voetverkeer adviseren wij het gebruik van Aerosol. De Aerosol wordt geleverd in de volgende geuren: Vers gemaaid gras, appel, fruit, inspire, fresh laundry en lemon. Een aerosol navulling gaat wel 30 dagen mee.

Voor het verspreiden van de geur adviseren we een programmeerbare dispenser .
de dispenser biedt u de mogelijkheid om uw kosten vooraf in te schatten en geur controle kan worden toegespitst op het exacte gebruik van een ruimte.

Luchtverfrissers_navullingluchtverfrisser-geurpotje-blue-note

Neem ook een kijkje in ons luchtverfrisser assortiment!