1

In dit artikel worden een aantal tips gegeven hoe u uw ramen snel en streeploos kunt wassen.

– Gebruik de juiste schoonmaak gereedschap!
Allereerst is het van belang dat u de juiste schoonmaakbenodigdheden gebruik. Wij adviseren u om gebruik te maken van een microvezel doek, een spons,  een raamtrekker en een emmer. Hierbij is het van belang dat de microvezel doek,raamtrekker en sponzen schoon zijn en in goede staat verkeren.

-Kies de juiste tijd van de dag uit!
De beste tijd om uw ramen te wassen is wanneer er weinig zon is. Een bewolkte dag is een ideale dag om uw ramen te wassen. Fel zonlicht zorgt namelijk dat het te snel droogt waardoor er strepen ontstaan. Wij adviseren u om uw ramen ‘s ochtends te wassen.

-De schoonmaak zelf
Voor dat u de glazen gaat zemen is het van belang dat u het grove vuil als eerste schoonmaakt. Hierbij kunt u denken aan vuil zoals zand en vogelpoep, etc. Begin als eerst met de spons. Wring de spons goed uit waardoor de spons niet te nat is. Als het raam goed vochtig is kunt u de trekker er langs halen.
Begin van boven af en werk van links naar rechts naar beneden. Zo voorkomt u vuilvlekken op uw ramen. Tot slot werk de randen af met een microvezel doek.

-Tijdbesparing
Met de Moerman Liquidator hoeft u nooit meer de randen naderhand te drogen. Dit bespaart u ongeveer 25% van uw tijd.

Hoe werkt het?


Voor ons schoonmaak assortiment klik hier!