Co-botic™ 45

Ik ben uw nieuwe favoriete collega

 

Het gaat om gelukkige en gezonde mensen

Het gaat niet alleen om schoonmaken

De co-botic™ 45 is een intelligente robotschrobzuigmachine voor harde vloeren. Het is uw perfecte schoonmaakhulp voor ruimtes tussen 200m2 en 1500m2.

Geen robot, maar een co-bot

Een co-bot is niet bedoeld om de (menselijke) schoonmaker te vervangen. Hij is bedoeld om samen te werken met de schoonmaker. Een cobot verlicht de totale werklast door repetitieve en vervelende taken uit te voeren, zoals het schoonmaken van grote vloeroppervlakken.

Op deze manier kan de schoonmaker overbelasting voorkomen, de ergonomie verbeteren en zijn capaciteiten elders inzetten.

Wie ben ik?

Co-botic 45 by i-team

Ik ben de Co-botic 45 van i-team ik ben een geavanceerd en innovatief schoonmaakapparaat dat speciaal is ontworpen om de schoonmaakroutine van bedrijven en openbare ruimtes efficiënter en effectiever te maken. Met behulp van geavanceerde technologieën en functies kan ik, de Co-botic 45, worden geprogrammeerd via de bijbehorende app, waardoor u een kaart kunt maken van het gebied dat u wilt schoonmaken. Deze kaart zal ik volgen en ervoor zorgen dat elk gebied grondig wordt gereinigd.

Ik ben uitgerust met sensoren die de omgeving nauwkeurig scannen, zodat ik nooit vast komt te zitten of in de war raak. Ik kan me gemakkelijk aanpassen aan verschillende oppervlakken en obstakels en kan zowel natte als droge oppervlakken schoonmaken.

Met mij kunt u tijd besparen en de kwaliteit van het werk verbeteren. Ik maak weinig geluid en ben zeer veelzijdig. Met mijn krachtige zuigmotor en borstels kan ik zelfs het hardnekkigste vuil en stof verwijderen.

Ik ben de Co-botic 45 van i-team. Ik ben de betrouwbare en effectieve oplossing voor bedrijven en openbare ruimtes die een geavanceerd schoonmaakapparaat nodig hebben!

Ik ben uw nieuwe favoriete collega!

Belangrijkste features

1. Ik ben klaar om te werken in een mum van tijd

Mij opzetten is een fluitje van een cent. U kunt me in 30 minuten uit de doos naar de vloer brengen. Vanaf dat moment ben ik binnen 3 minuten klaar voor dagelijks gebruik. Zo eenvoudig is het.

2. Ik raak nooit de weg kwijt

Met de co-botic app kunt u een kaart maken van het gebied dat je wilt dat ik schoonmaak. De eerste keer op route sla ik elke plek op in mijn geheugen. Zo verdwaal ik nooit of mis ik een plek. Ook niet als de vloer tijdelijk bezet is.

3. Ik heb 24/7 dienst

Ik kan een vroege vogel, een nachtbraker en alles daartussenin zijn. Als mijn batterij bijna leeg is, laat ik u dat weten. U kunt mijn batterij binnen enkele seconden vervangen om mij weer aan de gang te krijgen.

4. U kunt bij me komen

Wist u dat al mijn onderdelen gemakkelijk bereikbaar zijn? Vul of leeg mijn tank in een oogwenk en vervang borstels of zuigers met een paar eenvoudige klikken. Zorg voor mij en ik zorg voor u.

5. U en ik werken samen

Ik ben ontworpen om samen te werken met u: de menselijke reiniger. Terwijl ik de kilometers maak, hebt u alle tijd om u te concentreren op plekken die meer aandacht voor detail vereisen. We vormen een geweldig team.

 

Ontdek de co-botics app

Krijg ik in een mum van tijd op gang

Een plattegrond van uw kamer(s) maken is eenvoudig. Met de i-team co-botics™ app kost het u slechts een paar minuten. Dit betekent dat u uw 45 in slechts 10 minuten klaar kunt hebben voor een nieuwe kamer!

Vergelijken is geloven

Case study quick service restaurant

Het schoonmaken van een 650m2 harde vloer restaurant zou de schoonmaker: 

 • meer dan 4 uur kosten met een mop en emmer en onnodig grote hoeveelheden water en schoonmaakmiddelen.
 • 1 uur kosten met een conventionele schobmachine (berekende praktische ISSA-tijden).
 • slechts een paar minuten kosten om de co-botic™ 45 op te stellen. Hierdoor kan de schoonmaker andere taken uitvoeren terwijl de co-bot de vloer reinigt.

Schoner, groener, veiliger

 • De 45 gebruikt slechts 4 liter water voor dit oppervlak en levert hetzelfde reinigingsniveau en dezelfde prestaties als een i-mop.
 • De 45 gebruikt slechts 240W per uur, terwijl grotere schrobzuigmachines tot 1000W gebruiken.
 • De 45 beschermt de schoonmaker tegen rugklachten door een stressvolle mop & emmer houding.

Het gebied interpreteren

Ik beweeg slim

Heeft uw ruimte ramen of (open) deuren van doorzichtige materialen? Geen probleem! De co-botic™ 45 kan transparantie en spiegels herkennen en zo nodig om doorzichtige obstakels heen bewegen. Hetzelfde geldt voor trappen: de co-botic™ 45 ziet diepte en draait zich op tijd om.

Mensen

Hij kan ook mensen zien en stuurt er soepel omheen tijdens het schoonmaken. Als deze mensen binnen enkele minuten hun plek verlaten, keert de cobotic™ 45 terug naar dezelfde plek om ervoor te zorgen dat ook dit gebied wordt schoongemaakt.

 

Batterijen en lader

Ik heb de kracht

De co-botic™ 45 werkt op de co-botic versie van de i-power 20 batterijen. Laad ze op met de i-charge 9c.

 • levensduur van de batterij: tot 180 minuten
 • omschakelingstijd batterij: ca. 30 seconden
 • laadtijd 0 – 100%
  • met i-charge 9c: 120 minuten
  • met enkele lader: 180 minuten

 

 

 

 

 

Technische specificaties

Efficiëntie van de reiniging Rolschrob-/zuigmachine tot 1500 m2 (enkele bedieningscyclus)
Reinigingsdruk 2-6 kg
Schoonwatertank 10 L
Vuilwatertank 10 L
Levensduur batterij 2-3 uur (1 x i-power20)
Laadtijd Enkele lader: 180 min., i-charge 9c: 120 min.
Sensors 3D LiDAR (x1), 2D LiDAR (x1), TOF (x1), Ultrasonic Sensors (x4)
Display 7 inch
Werkingssnelheid 0.8 m/s (verstelbaar)
Geluidsniveau 75 dB (power) / 71 dB (standard) / 65 dB (quiet)
Gewicht 35 kg
Dimensies (L x B x H) 500 mm x 504 mm x 629 mm
Borstelsnelheid 300-900 RPM
Overig Afstandsbediening, Automatische routeplanner, Robot management dashboard, Downloadbare reinigingsrapporten (pdf-bestand), Modulair ontwerp op alle onderdelen
Werkingssnelheid 0.8 m/s (verstelbaar)
Normen EN IEC 63327, EN IEC 61000-6-2:2005, EN IEC 62368

Wilt u meer van mij zien?

Download de brochure hier!